Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις στο πόδι για τον Φορτούνη - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις στο πόδι για τον Φορτούνη

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη στο κυριακάτικο ματς (5/11) με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε στο ματς με την Μπαρτσελόνα και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα προλάβει την αναμέτρηση με τους Κρήτες.

Πιο ασφαλή συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά την αυριανή (4/11) τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών, στην οποία ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα επιδιώξει να πάρει μέρος κι αν τα καταφέρει τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής, σε διαφορετική περίπτωση ο Τάκης Λεμονής δεν θα ρισκάρει και θα τον αποκλείσει.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, άσχετα με το τι θα γίνει με τον Φορτούνη, θα έχει αλλαγές σε σχέση με το ματς της περασμένης Τρίτης με τους Καταλανούς. Ο Ανσαριφάρντ θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα στην κορυφή της επίθεσης, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού και ο Ανδρούτσος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Φορτούνης Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ