Αχαΐα: Αθώος ο οδηγός που έσερνε με το αγροτικό τον σκύλο του [βίντεο] - iefimerida.gr

Αχαΐα: Αθώος ο οδηγός που έσερνε με το αγροτικό τον σκύλο του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αθωώθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη Δικαστή και Εισαγγελέα στα Καλάβρυτα, ο οδηγός του αγροτικού που συνελήφθη επειδή έσερνε σκυλί από την καρότσα του αγροτικού οχήματός του στην επαρχιακή οδό Πούντας-Καλαβρύτων.

Ο οδηγός, που είναι ηλικιωμένος και φέρεται να έχει προβλήματα ακοής, δήλωσε πως δεν είχε καταλάβει ότι το σκυλί έπεσε από την καρότσα όπου το είχε δεμένο, με αποτέλεσμα να συνεχίσει να το σέρνει στο οδόστρωμα, ενώ εμφανίστηκε συντετριμμένος, τονίζοντας πως υπεραγαπούσε το σκυλί και δεν θα μπορούσε να διανοηθεί να του κάνει κακό.

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε και στις διαστάσεις που πήρε το θέμα με την δημοσίευση του βίντεο από οδηγό που τον ακολουθούσε λέγοντας ότι όταν το σταμάτησε και είδε τι συνέβη, έδειξε την συντριβή του και την στεναχώρια του για το συμβάν.

Πηγή: kalavrytanews.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγροτικό σκύλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ