Η Αντέλ ευχαριστεί τον οίκο Burberry με ιδιαίτερο τρόπο: «Ηταν ο πρώτος οίκος που έντυσε τον μεγάλο κ… μου» - iefimerida.gr

Η Αντέλ ευχαριστεί τον οίκο Burberry με ιδιαίτερο τρόπο: «Ηταν ο πρώτος οίκος που έντυσε τον μεγάλο κ… μου»

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ. Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω intagram αποφάσισε η διάσημη τραγουδίστρια Αντέλ να τιμήσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Burberry, Κρίστοφερ Μπέιλι, την Πέμπτη, λέγοντας πως την έκανε νε «αισθάνεται υπέροχα» με τα σχέδιά του.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο οίκος μόδας ήταν «ο πρώτος μεγάλος οίκος που έντυσε αυτή και τον μεγάλο της κ...» αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο τον «σύντροφό» της που φεύγει από την βρετανική μάρκα.

Στην δημοσίευσή της, η 29χρονη, που φορούσε τα σχέδιά του στην πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία της – τον επαίνεσε για την προσοχή που έδωσε στις ανασφάλειές της.

Christopher Bailey and Burberry were the first major fashion house to dress me and my big arse! He is so enthusiastic about all British talent and he always collaborated with my insecurities to create outfits for me that have become a signature for me and made me feel fucking great! Mate, you'll be missed but can't wait to see what you do next. Love x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις Νοέ 2, 2017, 9:45πμ PDT

Η Αντέλ ευχαριστεί τον οίκο Burberry με ιδιαίτερο τρόπο: «Ηταν ο πρώτος οίκος που έντυσε τον μεγάλο κ… μου» | iefimerida.gr 0

Όπως έγραψε: «Ο Κρίστοφερ Μπέιλι και η Burberry ήταν ο πρώτος μεγάλος οίκος μόδας που έντυσε εμένα και τον μεγάλο κ... μου!. Είναι τόσο ενθουσιώδης με τα βρετανικά ταλέντα και πάντα συνεργάστηκε μαζί μου πάνω στις ανασφάλειές μου για να φτιάξει ρούχα για μένα που αποτέλεσαν την υπογραφή μου και με έκαναν να αισθάνομαι υπέροχα! Σύντροφε, θα μας λείψεις αλλά ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις στη συνέχεια. Σ’ αγαπώ».

Η βρετανίδα τραγουδίστρια φόρεσε για πρώτη φορά Burberry στα Βρετανικά Βραβεία το 2012, που υπογράμμιζε την σιλουέτα της, χωρίς να τονίζει τον ιδιαίτερο σωματότυπό της.

Η Αντέλ στα Brit Awards το 2012. Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντέλ Burberry
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ