Μουντιάλ: Αυτή είναι η αποστολή της Εθνικής για τα μπαράζ με Κροατία -Πάλι εκτός ο Μπακάκης - iefimerida.gr

Μουντιάλ: Αυτή είναι η αποστολή της Εθνικής για τα μπαράζ με Κροατία -Πάλι εκτός ο Μπακάκης

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η ανακοίνωση του Μίχαελ Σκίμπε για τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή της Εθνικής για τα μπαράζ με την Κροατία (9 και 12 Νοεμβρίου), με στόχο την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Έτσι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός πήρε στην αποστολή τον Βασίλη Τοροσίδη, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό (θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο) και τις τελευταίες ημέρες κάνει ατομικό πρόγραμμα με την ιταλική ομάδα. Η παρουσία του στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ δεν θεωρείται δεδομένη, ωστόσο γίνεται προσπάθεια για να προλάβει.

Σε περίπτωση που ο Τοροσίδης δεν αγωνιστεί, πιθανότατα τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς ο Μιχάλης Μπακάκης της ΑΕΚ έμεινε και πάλι εκτός.

Εκτός έμεινε, όπως αναμενόταν, ο Τάσος Δώνης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό του ώμο, έχοντας χτυπήσει κατά τη διάρκεια προπόνησης με τη Στουτγκάρδη, όπως φυσικά και ο τραυματίας Πέτρος Μάνταλος, τη θέση του οποίου πήρε ο Δημήτρης Πέλκας.

Η αποστολή της Εθνικής:

  • Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης
  • Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης
  •  Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Πέλκας, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Ταχτσίδης, Σάμαρης
  • Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος 
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ