Εuroleague: Για τη... μοναξιά της κορυφής ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Εuroleague: Για τη... μοναξιά της κορυφής ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Euroleague έχει ο Ολυμπιακός, που δοκιμάζεται στη Βαρκελώνη κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» απόψε (22:00, Novasports2 HD) μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς στην Μπαρτσελόνα επιστρέφουν οι Κλαβέρ και Σάντερς, ενώ ταυτόχρονα η καταλανική ομάδα θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας (έχει 1 νίκη, 3 ήττες).

Ωστόσο, η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει αποδείξει φέτος στη Euroleague ότι δεν καταβάλλεται, εξ ου και το «4 στα 4» που έχει τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να αποδράσουν με το «διπλό» από τη Βαρκελώνη, θα μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τη χθεσινή ήττα τής Ρεάλ από τη Χίμκι του Μπαρτζώκα στη Μαδρίτη.

Στη 12άδα του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος προπονήθηκε χθες κανονικά ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού, ωστόσο εκτός μάχης παραμένει ο Βασίλης Σπανούλης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Σλοβενία).



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ