Σε αυτή την πασίγνωστη αμερικανική σειρά θα παίξει ο Πάνος Βλάχος [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αυτή την πασίγνωστη αμερικανική σειρά θα παίξει ο Πάνος Βλάχος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος μαζί με την σύντροφό του έχει μετακομίσει στην Αμερική, καθώς ο ίδιος θα συμμετάσχει σε πασίγνωστη ξένη τηλεοπτική σειρά.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός θα έχει τον δικό του ρόλο σε μία από τις μακροβιότερες παγκοσμίως γνωστές τηλεοπτικές σειρές, στην «Τόλμη και Γοητεία».

Όπως αναφέρει το «Λοιπόν», ο λόγος που επιλέχθηκε γι αυτό τον ρόλο στην «Τόλμη και Γοητεία» είναι η παλαιότερη εμφάνιση του Πάνου στη δραματική καθημερινή σειρά Days Of Our Lives -όπου υποδύθηκε έναν Έλληνα σε μια σειρά επεισοδίων που υποτίθεται ότι εκτυλίσσονται στη χώρα μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Vlahos (@panos_vlahos_official) στις Οκτ 1, 2017, 1:46πμ PDT

Το Τόλμη Και Γοητεία, που προβάλλεται από το NBC εδώ και 52 χρόνια, δεν είναι πλέον όπως το γνωρίσαμε την δεκαετία του ’90, καθώς η δράση έχει περάσει στα παιδιά και τα εγγόνια των οικογενειών Forrester και Spectra.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Vlahos (@panos_vlahos_official) στις Ιούν 9, 2017, 3:24μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Βλάχος Αμερική σειρά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ