Βυθίστηκε σκάφος με μετανάστες στην Καλόλιμνο -Μία νεκρή - iefimerida.gr

Βυθίστηκε σκάφος με μετανάστες στην Καλόλιμνο -Μία νεκρή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή νότια/νοτιοανατολικά της Καλόλιμνου, για τον εντοπισμό αγνοουμένων, μετά τη βύθιση ξύλινου σκάφους με μετανάστες και πρόσφυγες, που είχε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, σκάφη του Λιμενικού και παραπλέοντα πλοία κατάφεραν να περισυλλέξουν σώους από τη θαλάσσια περιοχή 10 άνδρες, 4 γυναίκες και ένα παιδάκι. Ένας από τους ανθρώπους που διασώθηκαν δήλωσε ότι στο σκάφος επέβαιναν 22 ως 24 άτομα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τη ζωή της μία γυναίκα.

Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν τέσσερα πλωτά του Λιμενικού, ένα σκάφος της Frontex, ένα ελικόπτερο Super Puma, δύο τουριστικά σκάφη και ένα φορτηγό πλοίο.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιμενικό ναυάγιο καλολιμνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ