Υπάλληλος του Twitter απενεργοποίησε κατά λάθος τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ - iefimerida.gr

Υπάλληλος του Twitter απενεργοποίησε κατά λάθος τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν φαίνεται να ήταν το αθώο το λάθος του υπαλλήλου του Twitter, ο οποίος κατέβασε πριν λίγες ώρες τον λογαριασμό του Τραμπ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα όσοι έμπαιναν στο προφίλ του να αντικρίζουν μία κενή σελίδα.

Συγκεκριμένα, αν και στην αρχή η εταιρία ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως ο λογαριασμός του Προέδρου των ΗΠΑ «έπεσε» κατά λάθος για 11 λεπτά, σύμφωνα με την Telegraph το λάθος μπορεί να ήταν και επιτηδευμένο, καθώς ο υπάλληλος είχε απολυθεί και μάλιστα ήταν και η τελευταία του μέρα στην δουλειά όταν έγινε το «μπλακ αόυτ».

Το Twitter σε νέα ανακοίνωσή του ανέφερε πως μετά από έρευνα αποκαλύφθηκε πως το λάθος έκανε ένας απολυμένος εργαζόμενος στην τελευταία του μέρα ως υπάλληλος του Twitter και πως οι έρευνες συνεχίζονται , ώστε να βρεθούν τα ακριβή τα αίτια της απενεργοποίησης.

Υπάλληλος του Twitter απενεργοποίησε κατά λάθος τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ