O Ράσελ Κρόου θέλει να φιλοξενήσει έξι πρόσφυγες που ζητούν άσυλο - iefimerida.gr

O Ράσελ Κρόου θέλει να φιλοξενήσει έξι πρόσφυγες που ζητούν άσυλο

Φωτογραφία: AP Photo/Rick Rycroft
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να φιλοξενήσει έξι πρόσφυγες που ζητούν άσυλο είναι διατεθειμένος ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος βλέπει την απελπιστική κατάσταση που υπάρχει σε ένα εγκαταλελειμμένο κέντρο κράτησης στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί είναι χωρίς φαγητό και νερό, γεγονός που εξόργισε τον Οσκαρικό ηθοποιό.

«Θεωρώ ότι μπορώ να φιλοξενήσω και να βρω δουλειά σε έξι (από αυτούς). Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και άλλοι Αυστραλοί που θα έκαναν το ίδιο», έγραψε στο Twitter.

Οι πρόσφυγες βρίσκονται στο κέντρο κράτησης προσφύγων της νήσου Μάνους στην Παπούα Νέα Γουινέα και αντιστέκονται στις προσπάθειες της Αυστραλίας και της Παπούα Νέας Γουινέας να κλείσουν τον καταυλισμό, εκφράζοντας φόβους ότι θα πέσουν θύματα βίας από μέλη της τοπικής κοινότητας, αν μεταφερθούν αλλού.

Το ζήτημα με τους μετανάστες θα κυριαρχήσει στην ατζέντα των συνομιλιών ανάμεσα στον αυστραλό πρωθυπουργό Μάλκολμ Τέρνμπουλ και την νεοζηλανδή ομόλογό του Τζασίντα Άρντερν την Κυριακή στο Σίδνεϊ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράσελ Κρόου πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ