Eβελίνα Νικόλιζα: Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη αποκαλύπτει πώς έχασε 35 κιλά [βίντεο] - iefimerida.gr

Eβελίνα Νικόλιζα: Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη αποκαλύπτει πώς έχασε 35 κιλά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Εβελίνα Νικόλιζα την γνωρίσαμε το 2014, στο «The Voice».

Ηταν μόλις 11 ετών όταν ασχολήθηκε με μεταγλωττίσεις της Disney και στα 16 της χρόνια κέρδισε βραβείο ερμηνείας σε διεθνές φεστιβάλ τραγουδιού στην Τουρκία. Ασχολήθηκε με την υποκριτική και έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις. Η μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη, στηρίζει κάθε της βήμα και μάλιστα πριν από λίγους μήνες μοιράστηκαν την ίδια σκηνή στην παράσταση «Το πρώτο μας πάρτυ».

Η εξαιρετική φωνή της Εβελίνας και η μέχρι τώρα πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο δεν είναι οι μοναδικοί λόγοι για να την θαυμάσεις. Η Εβελίνα είναι ένα πρότυπο θέλησης. Με συστηματική προσπάθεια, πειθαρχία και πείσμα κατάφερε να χάσει 35 κιλά και είναι ευτυχής γι’αυτό. Στην εκπνοή του 2016 είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο στο οποίο περιέγραφε την ομολογουμένως αξιοθαύμαστη προσπάθειά της. Το κείμενο συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία με «το πριν και το μετά».

Η Εβελίνα πριν από λίγες εβδομάδες δημοσίευσε στο κανάλι της στο You Tube ένα βίντεο με λόγια που μπορούν να εμπνεύσουν όσους θέλουν να αλλάξουν τον εαυτό τους προς το καλύτερο. Υπάρχει τρόπος: λέγεται θέληση.

Δείτε το βίντεο της Εβελίνας και πώς κατάφερε να χάσει 35 κιλά, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΖΑ Μπέσσυ Αργυράκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ