«Killer Elite»: Ένα μοναδικό αφιέρωμα αποκλειστικά στο Nova On Demand [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Killer Elite»: Ένα μοναδικό αφιέρωμα αποκλειστικά στο Nova On Demand [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μοναδικό αφιέρωμα έρχεται αποκλειστικά στο Nova On Demand από τις 15 Νοεμβρίου!

Το αφιέρωμα επικεντρώνεται στην «Ελίτ του Εγκλήματος» μέσα από συναρπαστικές ταινίες δράσης γεμάτες επικίνδυνες αποστολές, αδίστακτους εκτελεστές και πάθος για εκδίκηση…

Οι ταινίες που περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα, είναι οι περιπέτειες δράσης «Οι αναλώσιμοι» και «Οι αναλώσιμοι 2» με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Σιλβέστερ Σταλόνε, «Το Μούτρο» και «Το Μούτρο: Η επιστροφή» γεμάτες δράση και δίψα για εκδίκηση, με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Στέιθαμ. Από το αφιέρωμα δεν λείπει η οσκαρική ταινία «Ομάδα Αυτοκτονίας» με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Γουίλ Σμιθ! Οι βραβευμένες ταινίες δράσης «Looper: Αντιμέτωποι με το Χρόνο» με πρωταγωνιστικό καστ τους μοναδικούς Τζόσεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Μπρους Γουίλις και Έμιλι Μπλαντ, «Colombiana» με σκηνοθέτη τον Ολιβιέρ Μέγκατον και «Hanna» με το πρωταγωνιστικό καστ να απαρτίζεται από τους Σάουαρς Ρόναν, Κέιτ Μπλάνσετ και Έρικ Μπάνα, συμπληρώνουν το αφιέρωμα «Killer Elite».

«Killer Elite»: Ένα μοναδικό αφιέρωμα αποκλειστικά στο Nova On Demand [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η υπηρεσία Nova On Demand προσφέρει μεγάλες πρεμιέρες, επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ολόκληρους κύκλους, παιδικά με επιλογή ελληνικής ή αυθεντικής εκφώνησης, τα καλύτερα ντοκιμαντέρ, αλλά και αφιερώματα, ψυχαγωγικά shows και πολλά ακόμη ...Διατίθεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές Nova3play, απλά συνδέοντας τον Novabox αποκωδικοποιητή στο internet.

«Killer Elite»: Ένα μοναδικό αφιέρωμα αποκλειστικά στο Nova On Demand [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
«Killer Elite»: Ένα μοναδικό αφιέρωμα αποκλειστικά στο Nova On Demand [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ