Οι κληρονόμοι του Πρινς φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της περιουσίας του - iefimerida.gr

Οι κληρονόμοι του Πρινς φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της περιουσίας του

Εχει εκτιμηθεί ανάμεσα στα 100 με 300 εκατ. δολάρια προ φόρων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή διαχειριστή της περιουσίας ζητούν κάποιοι από τους κληρονόμους του Πρινς, υποστηρίζοντας ότι ο σημερινός διαχειριστής τούς κοστίζει εκατομμύρια δολάρια.

Η Σάρον Νέλσον, η Νορίν Νέλσον και ο Τζον Νέλσον, τρία από τα ετεροθαλή αδέλφια του τραγουδιστή κατέθεσαν αίτηση ζητώντας από τον δικαστή Κέβιν Έιντε της Κομητείας Κάρβετ να παύσουν μόνιμα την Comerica Bank & Trust από τα καθήκοντά της στη διαχείριση της αμύθητης περιουσίας.
Ο δικαστής όρισε την συγκεκριμένη τράπεζα στη θέση του διαχειριστή τον Ιανουάριο.

O δικαστής Έιντε αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Comerica θα συνεχίζει να διαχειρίζεται την περιουσία όσο εξετάζει το αίτημα των κληρονόμων.
Η αναστολή των καθηκόντων της εταιρείας θα έθετε σε κίνδυνο τουλάχιστον πέντε μεγάλες συμφωνίες που βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση, υποστηρίζει ο δικαστής στο σκεπτικό της απόφασης.

Από την πλευρά της η Comerica σε επιστολή της λέει ότι η ανησυχία των κληρονόμων δεν πρέπει να τους εμποδίσει από τη διαχείριση της περιουσίας για το καλό όλων.

Η περιουσία του Πρινς έχει εκτιμηθεί ανάμεσα στα 100 με 300 εκατομμύρια δολάρια προ φόρων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ