Ο Αλέξης Τσίπρας στα ελληνικά βιολογικά προϊόντα κάνναβης -Τι δώρο του έδωσαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας στα ελληνικά βιολογικά προϊόντα κάνναβης -Τι δώρο του έδωσαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων εγκαινίασε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μετά την ομιλία του ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στην έκθεση, όπου έπαιξε ξύλινο ποδοσφαιράκι, δοκίμασε κρασί, μαζεδές και πληροφορήθηκε για τα πρώτα ελληνικά βιολογικά προϊόντα Κάνναβης.

Ο Αλέξης Τσίπρας στα ελληνικά βιολογικά προϊόντα κάνναβης -Τι δώρο του έδωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, ο συνεταιρισμός Kannabio Hemp Coorepative δημοσίευσε φωτογραφίες στην σελίδα του στο Facebook με τον Αλέξη Τσίπρα να στέκεται δίπλα σε ανθούς κάνναβης, κρατώντας στα χέρια του ένα δείγμα από το ελληνικό προϊόν.

Το μήνυμα που μετέφερε ο συνεταιρισμός στον Πρωθυπουργό ήταν «Το μέλλον της Ελλάδας είναι η Κάνναβη», με τον ίδιο να κοιτά με προσοχή τα προϊόντα που του παρουσίασαν οι εκπρόσωποι του Kannabio Hemp Coorepative.

Ο Αλέξης Τσίπρας στα ελληνικά βιολογικά προϊόντα κάνναβης -Τι δώρο του έδωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το μήνυμα τους στο Facebook:

«Το μέλλον της Ελλάδας είναι η Κάνναβη. Αυτό μεταφέραμε σήμερα στον Πρωθυπουργό που επισκέφτηκε την έκθεση ΚΑΛΟ στην Τεχνόπολη, και του δώσαμε ένα δείγμα από τα πρώτα ελληνικά βιολογικά προιόντα Κάνναβης (ακατέργαστους ανθούς κάνναβης για χαλαρωτικό τσάι, αιθέριο έλαιο και ανθόνερο)».

Ο Αλέξης Τσίπρας στα ελληνικά βιολογικά προϊόντα κάνναβης -Τι δώρο του έδωσαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Τεχνόπολη κάνναβη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ