Η Disney βγάζει παιδικό με ήρωα ομοφυλόφιλο - iefimerida.gr

Η Disney βγάζει παιδικό με ήρωα ομοφυλόφιλο

Ενα ταξίδι αυτογνωσίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σειρά «Andi Mack» του Disney Channel γράφει ιστορία, ξανά.

Στον δεύτερο κύκλο, το πρώτο επεισόδιο παίχτηκε την περασμένη Παρασκευή και ο Σάιρους (τον υποδύεται ο Τζόσουα Ρας), ο καλύτερος φίλος της Άντι, συνειδητοποιεί ότι τρέφει αισθήματα για αυτόν που έχει κλέψει την καρδιά της, τον Τζόνα (τον υποδύεται ο Άσερ Έιντζελ).

Κι ο δεύτερος κύκλος είναι η αρχή ενός ταξιδιού αυτογνωσίας του Σάιρους, πάντα με τη βοήθεια της Άντι και της Μπάφι (Σοφάια Γουίλι).

Η Disney βγάζει παιδικό με ήρωα ομοφυλόφιλο | iefimerida.gr 0

φωτογραφία: wikipedia

Για να εξασφαλιστεί το ότι η αφήγηση της ιστορίας αυτοσυνειδητοποίησης του Σάιρους θα γίνει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, τόσο το κανάλι όσο και ο δημιουργός της σειράς, ο Τέρι Μίνσκι συμβουλεύτηκαν αναπτυξιολόγους καθόλη τη διάρκεια συγγραφής του σεναρίου.

Επιπλέον, οργανώθηκε προβολή της πρεμιέρας του κύκλου σε διάφορους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Common Sense Media, GLAAD και PFLAG.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδική σειρά Disney ομοφυλόφιλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ