Μανχάταν: Οι φίλοι από την Αργεντινή κάνουν ποδήλατο λίγο πριν τους θερίσει ο μακελάρης [βίντεο] - iefimerida.gr

Μανχάταν: Οι φίλοι από την Αργεντινή κάνουν ποδήλατο λίγο πριν τους θερίσει ο μακελάρης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση του θανάτου των Αργεντινών φίλων στην τρομοκρατική επίθεση στο Μανχάταν σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο.

Οι φίλοι είχαν επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη προκειμένου να γιορτάσουν την 30ή επέτειο από το τέλος των σπουδών τους. Δυστυχώς όμως οι πέντε από αυτούς σκοτώθηκαν κατά την επίθεση με φορτηγάκι στο Μανχάταν, και ενώ έκαναν βόλτα με ποδήλατα. Η παρέα είχε ενοικιάσει ποδήλατα γιατί ήθελαν να γυρίσουν το Σέντραλ Παρκ και να περάσουν στη γέφυρα του Μπρούκλιν.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μάλιστα φαίνονται όλοι μαζί να απολαμβάνουν την βόλτα τους. Σε αυτό ένας από τους οκτώ φίλους διακρίνεται να κάνει το σήμα της ειρήνης με τα χέρια του και ένας άλλος λέει «ποδηλατάδα, πολύ πολύ ωραία».

Η βόλτα τους ωστόσο κατέληξε με τον πιο τραγικό τρόπο όταν το φορτηγάκι του 29χρονου Σαϊφούλο Σαΐποφ τους παρέσυρε με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι πέντε.

Λίγη ώρα μετά την επίθεση η σύζυγος του ενός που κατάφερε να διασωθεί θα λάβει ένα τηλεφώνημα που θα την ενημερώνει για όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της κατάφερε να σωθεί επειδή βρισκόταν μόλις 20 εκατοστά δίπλα από τους φίλους του που παρασύρθηκαν και τελικά έπεσαν νεκροί.

«Όσοι βρίσκονταν στο δεξί μέρος του ποδηλατόδρομου χάθηκαν. Ο σύζυγός μου άκουσε το φορτηγό να επιταχύνει και το είδε να παρασύρει τους φίλους του», είπε συγκεκριμένα η σύζυγος του Αργεντίνου που γλίτωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ