Καμίνης: Για όσους θέλουν συμφωνίες από πριν, η μαζική παράταξη είναι πονοκέφαλος - iefimerida.gr

Καμίνης: Για όσους θέλουν συμφωνίες από πριν, η μαζική παράταξη είναι πονοκέφαλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κεντρική ομιλία του Γιώργου Καμίνη στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη.

«Πριν από τρείς μήνες δήλωσα παρών στήν προσπάθεια ανασυγκρότησης τής παράταξης. Σήμερα, ήδη όλα είναι διαφορετικά και η κοινωνία σπάει τις επιδιώξεις των κλειστών μηχανισμών» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος χαιρέτησε τους πολίτες ανεβαίνοντας στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου.

«Κάποιοι δεν θέλουν τον διάλογο, κάποιοι φοβούνται το άνοιγμα και τα επιχειρήματα, θέλουν συμφωνίες από πριν, γι αυτούς οι διαδικασίες είναι πρόσχημα, η μαζική παράταξη είναι πονοκέφαλος. Θέλουν να φέρουν την παράταξη στα μέτρα τους. Κι έτσι να γίνουμε μια από τα ίδια. Εμείς με τη μαζική συμμετοχή στις 12 Νοεμβρίου, θα γίνουμε η παράταξη, το νέο κόμμα θα είναι ο καθρέφτης μας. Θα ενώσουμε την παράταξη και έτσι θα τη μεγαλώσουμε. Θα κάνουμε τη διαφορά γιατί θέλουμε, μπορούμε κι αξίζουμε μια καλύτερη Ελλάδα. Είμαστε εδώ για ένα νέο, ΕΝΙΑΙΟ πολιτικό φορέα που θα μας ενώσει, γιατί θα μας συνδέσει με την κοινωνία. Για ένα νέο, ενιαίο πολυτασικό κόμμα, όπου θα ακούς και θα ακούγεσαι, όπου θα μετράει η γνώμη και η συμμετοχή θα έχει νόημα» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο κ.Καμίνης.

Καμίνης: Για όσους θέλουν συμφωνίες από πριν, η μαζική παράταξη είναι πονοκέφαλος | iefimerida.gr 0
Καμίνης: Για όσους θέλουν συμφωνίες από πριν, η μαζική παράταξη είναι πονοκέφαλος | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμίνης Κεντρική Ομιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ