H δίαιτα για τις γυναίκες που μόλις πέρασαν τα 40 - iefimerida.gr

H δίαιτα για τις γυναίκες που μόλις πέρασαν τα 40

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο μεγαλώνεις, συνειδητοποιείς ότι ο πιο κατάλληλος για να σε φροντίσει είναι ο ίδιος σου ο εαυτός.

Οσο τον αγαπάς, αυτός σε ανταμείβει: σου δίνει αντοχές, σε κάνει να προχωράς, σε βοηθά να νιώθεις ισορροπία σε πνεύμα και σώμα. Οταν το τρένο της ζωής κάνει στάση στα 40 τότε έχεις να απολαύσεις την πείρα που σου έχουν χαρίσει οι εμπειρίες που μεσολάβησαν και να κάνεις μια μεγάλη «αγκαλιά» στον εαυτό σου.

Οφείλεις να τον ξεκουράζεις περισσότερο και βέβαια να τον τρέφεις με τρόπο που θα σου χαρίσει ευεξία και δεν θα κάνει τη ζυγαριά, έναν «τιμωρό». Οσο τα χρόνια περνούν ο μεταβολικός ρυθμός πέφτει και οι θερμίδες καίγονται με μεγαλύτερο κόπο. Στα 40, ξέρεις πια πολύ καλά ότι «είσαι ακριβώς αυτό που τρως» και αξίζει αυτό να είναι ποιοτικό. Ακολουθώντας μερικές χρήσιμες συμβουλές μπορείς είτε να διατηρήσεις το βάρος σου σε ικανοποιητικά επίπεδα είτε να δεις μια μείωση που θα σε χαροποιήσει.

Δεν χρειάζονται πολλά. Μόνο μερικές μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου και στον τρόπο που... συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου.

H δίαιτα για τις γυναίκες που μόλις πέρασαν τα 40, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίαιτα ΔΙΑΙΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 40
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ