AEK: Νέα προσφυγή κατά του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια - iefimerida.gr

AEK: Νέα προσφυγή κατά του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τελος οι προσφυγες για το γήπεδο της ΑΕΚ με 56 κάτοικους της Νεας Φιλαδελφειας και των γύρω περιοχών να προσφεύγουν στο ΣτΕ και με αίτηση τους στρέφονται κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ζητούν να ανασταλεί προσωρινά και να ακυρωθεί η οικοδομική άδεια κατασκευής του γηπέδου υποστηριζοντας μεταξύ άλλων η άδεια εκδόθηκε σε ακίνητο εκτος συναλλαγής με συγκύριο του έργου μια κερδοσκοπική Ανώνυμη Εταιρεία (συμφερόντων Μελισσανίδη «Δικέφαλος 1924» - Κατασκευαστική Α.Ε.), γεγονός που συνεπάγεται εκτροπή από τον αρχικό σκοπό της παραχώρησης του οικοπέδου από το Ελληνικό Δημόσιο στην ΑΕΚ και παραβίαση του δημόσιου συμφέροντος, σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη νομιμοποίησης στα πρόσωπα εκείνων που εμφανίζονται ως κύριοι και δικαιούχοι του έργου. Για τους προσφεύγοντες η κατασκευή του γηπέδου θα φέρει επιδείνωση στις συνθηκες διαβιωσης των κατοίκων, ενώ οπως τονίζουν δεν έχει συνταχθεί περιβαλλοντική μελέτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ γήπεδο ΣτΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ