Ποτάμι για την επίθεση χρυσαυγιτών: Το τέρας όταν το αφήνεις ανενόχλητο, ξεθαρρεύει και επιτίθεται - iefimerida.gr

Ποτάμι για την επίθεση χρυσαυγιτών: Το τέρας όταν το αφήνεις ανενόχλητο, ξεθαρρεύει και επιτίθεται

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι φασίστες ξαναχτύπησαν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας», σημειώνει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του για την επίθεση εναντίον δύο γυναικών, μία εκ των οποίων είναι δικηγόρος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Το πρόσωπο του φασισμού το ξέρουμε. Όποιος τραβάει μαχαίρι και δολοφονεί, δεν θα διστάσει βέβαια να γρονθοκοπήσει κάποιον που ασκεί το λειτούργημά του. Και να τρομοκρατεί όποιον αποκαλύπτει το πραγματικό τους πρόσωπο», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή τους από την Σεβαστουπόλεως.

«Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι νοσταλγοί του Χίτλερ. Η δημοκρατική πολιτεία θα κάνει ό,τι προβλέπουν οι νόμοι της για να σταματήσει η εγκληματική τους δράση. Και αναμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση της κυβέρνησης (ας μη νομίζουν ότι έχουμε ξεχάσει την προσπάθειά της να αλλάξει τον εκλογικό νόμο ποντάροντας στις ψήφους της Χρυσής Αυγής και τις κοινές βόλτες σε ακριτικά νησιά). Το τέρας, όταν το αφήνεις ανενόχλητο, ξεθαρρεύει και επιτίθεται» ολοκληρώνει λέγοντας η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι επίθεση Χρυσή Αυγή γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ