ΔΗΣΥ κατά Χρυσής Αυγής: Με ωμή βία προσπαθούν να εκφοβίσουν δικαστές, δικηγόρους, μάρτυρες - iefimerida.gr

ΔΗΣΥ κατά Χρυσής Αυγής: Με ωμή βία προσπαθούν να εκφοβίσουν δικαστές, δικηγόρους, μάρτυρες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής εξέδωσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά δύο γυναικών.

«Μερικά εικοσιτετράωρα μετά την αμαύρωση της εθνικής επετείου στη Σαντορίνη, τα ακροδεξιά τάγματα εφόδου ξαναχτυπούν, αυτή τη φορά εναντίον της ίδιας της Δικαιοσύνης», αναφέρει η Δημοκρατική Συμπαράταξη τονίζοντας ότι «η σημερινή επίθεση στη συνήγορο πολιτικής αγωγής στη δίκη των κορυφαίων στελεχών της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνει και επαληθεύει την πραγματική ταυτότητα του νεοναζιστικού μορφώματος». «Με ωμή βία προσπαθούν να εκφοβίσουν δικαστές, δικηγόρους, μάρτυρες. Με τραμπουκισμούς και εκφοβισμούς επιδιώκουν να παρεμποδίσουν την εξέλιξης μιας δίκης που κάθε μέρα αποκαλύπτει ολοένα και περισσότερες πτυχές της εγκληματικής τους δράσης», σημειώνει η ΔΗΣΥ και καταλήγει: «Ό,τι κι αν κάνουν, όμως, η φωνή των θυμάτων της Χρυσής Αυγής δεν θα φιμωθεί. Ό,τι κι αν κάνουν, η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ