Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του τρομοκράτη του Μανχάταν - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του τρομοκράτη του Μανχάταν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βίντεο-ντοκουμέντο από την σύλληψη του δράστη που προκάλεσε το μακελειό στο Μανχάταν, με 8 νεκρούς και 15 τραυματίες έδωσαν στη δημοσιότητα οι αμερικανικές αρχές.

Ο δράστης διακρίνεται στο βίντεο να βγαίνει από το φορτηγάκι με το οποίο σκόρπισε το θάνατο, αμέσως μετά το μακελειό που προκάλεσε. Αρχίσει να περπατά και στη συνέχεια να τρέχει, χωρίς όμως να είναι βέβαιος προς τα πού θα κατευθυνθεί.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.Ο συλληφθείς, Σαϊφίλο Σαΐποφ, Ουζμπεκικής καταγωγής, που φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», πυροβολήθηκε από αστυνομικό.

Video appears to show suspect in NYC truck attack running outside of his vehicle and then being taken into custody https://t.co/vVcb2T4CeA pic.twitter.com/FJcdG0IBQO

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανχάταν τρομοκράτης Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ