Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε πρώτη φορά για τη συνάντηση με τον Παντελίδη λίγο πριν σκοτωθεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε πρώτη φορά για τη συνάντηση με τον Παντελίδη λίγο πριν σκοτωθεί [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την συνάντηση μερικές ώρες πριν από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην εκπομπή «Late Night».

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη πριν γίνει το τροχαίο ατύχημα, ενώ στη συνέχεια ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο νοσοκομείο.

«Ήμασταν το προηγούμενο βράδυ μαζί επειδή έκανε πρόβες. Θα άνοιγε το μαγαζί τότε. Εγώ έμεινα στο μαγαζί με τον επιχειρηματία, τον Κώστα τον Μπερτάκη. Κάποια στιγμή τον χάσαμε και έμαθα ότι πήγε κάπου να διασκεδάσει. Εγώ πήγα να κοιμηθώ γύρω στις 4 το πρωί και με πήραν τηλέφωνο το πρωί και μου είπαν "υπάρχει πρόβλημα". Μπήκα στο αμάξι και πήγα να δω τι γίνεται. Ήταν σοκαριστική στιγμή. Ο καθένας πήρε το μάθημα του από αυτό το πράγμα», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άργυρος παντελιδης τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ