Champions League: Ματσάρες σε Αγγλία και Ιταλία -Ολα για όλα ο ΑΠΟΕΛ με Ντόρτμουντ - iefimerida.gr

Champions League: Ματσάρες σε Αγγλία και Ιταλία -Ολα για όλα ο ΑΠΟΕΛ με Ντόρτμουντ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Λονδίνο και στη Νάπολη στρέφονται απόψε τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, στη δεύτερη ημέρα της 4ης αγωνιστικής του Champions League.

Συγκεκριμένα, η Τότεναμ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Νάπολι τη Μάντεστερ Σίτι, σε ματς-κλειδιά για την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Έτσι, λοιπόν, στο πλαίσιο του 8ου ομίλου, Λονδρέζοι και Μαδριλένοι, που ισοβαθμούν στην κορυφή, θα παλέψουν για τη νίκη που θα τους στείλει πιθανότατα από σήμερα στην επόμενη φάση, με το «Χ», πάντως, να μη... στεναχωρεί καμία από τις δύο ομάδες. Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ με μοναδικό στόχο τη νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης, με τους Κύπριους πάντως να έχουν αποδείξει πως έχουν κότσια να τα βάλουν με τους «μεγάλους».

Για τον 6ο όμιλο, αν η Μάντσεστερ Σίτι αποφύγει την ήττα στην έδρα της εξαιρετικής Νάπολι, τότε θα περάσει αμέσως στους «16». Από την πλευρά της, η ομάδα του Σάρι θέλει τη νίκη για να μη δει τη Σαχτάρ να της ξεφεύγει στη βαθμολογία, με δεδομένο ότι οι Ουκρανοί υποδέχονται την αδύναμη Φέγενορντ και αναμένεται να προσθέσουν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους.

Στον 5ο όμιλο, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάριμπορ, κόντρα στην οποία την περασμένη αγωνιστική σημείωσε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του θεσμού, φτάνοντας στο τελικό 7-0 με τρομερό ξέσπασμα και... πρωτόγνωρη αποτελεσματικότητα για φέτος. Την ίδια ώρα στη Σεβίλλη η ομώνυμη ομάδα θα παίζει με τη Σπαρτάκ Μόσχας, επιζητώντας εκδίκηση για το βαρύ 5-1 με το οποίο έχασε στη ρωσική πρωτεύουσα.

Τέλος, για τον 7ο όμιλο, ​η Μπεσίκτας υποδέχεται τη Μονακό και με νίκη κλειδώνει την πρόκριση στους «16», με τους Μονεγάσκους πάντως να «καίγονται» για βαθμούς, για να μείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Πόρτο φιλοξενεί τη Λειψία, με τους «δράκους» να θέλουν το «τρίποντο» για να πάρουν κεφάλι στην κούρσα για κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Βαθμολογία 5ου Ομίλου

1. Λίβερπουλ 5
2. Σπαρτάκ Μόσχας 5
3. Σεβίλλη 4
4. Μάριμπορ 1

Βαθμολογία 6ου Ομίλου

1. Μάντσεστερ Σίτι 9
2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 6
3. Νάπολι 3
4. Φέγενορντ 0

Βαθμολογία 7ου Ομίλου

1. Μπεσίκτας 9
2. Λειψία 4
3. Πόρτο 3
4. Μονακό 1

Βαθμολογία 8ου Ομίλου

1. Τότεναμ 7
2. Ρεάλ Μαδρίτης 7
3. Ντόρτμουντ 1
4. ΑΠΟΕΛ 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League αγώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ