Ξανά στη 13η θέση η Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA - iefimerida.gr

Ξανά στη 13η θέση η Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην 13η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA επέστρεψε η Ελλάδα μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η ισοπαλία των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην πρωτοπόρο της La Liga έφερε άλλους 200 βαθμούς στην Ελλάδα, η οποία παραμένει πάντα μέσα στο παιχνίδι της κατάκτησης της 12ης θέσης στο τέλος της περιόδου.

Η Ελλάδα έχει 27.600 βαθμούς (13η) αφήνοντας πίσω της την Τσεχία που έχει 25.575. Οι Τσέχοι, πάντως, έχουν τρεις εκπροσώπους στο Europa League, τη στιγμή που η Ελλάδα έχει μόλις έναν (ΑΕΚ) και τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν μετά τους αγώνες της Πέμπτης (2/11).

Αυτή τη στιγμή στην 12η θέση είναι η Αυστρία με 28.100. Εάν η Ελλάδα πάρει την 12η θέση, ο Κυπελλούχος της χώρας θα εξασφαλίζει απευθείας τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, ενώ ο πρωταθλητής θα ξεκινά την πορεία του από την φάση των play-off του Champions League.

Ξανά στη 13η θέση η Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ UEFA Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ