ΝΔ για προσφυγικό: Να συναισθανεί ο Τσίπρας τις ευθύνες του - iefimerida.gr

ΝΔ για προσφυγικό: Να συναισθανεί ο Τσίπρας τις ευθύνες του

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μακάρι το προσφυγικό να ήταν ένα ακόμη εσωτερικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των 53 και του κ. Μουζάλα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας καλώντας παράλληλα προσωπικά τον κ. Τσίπρα να αναλάβει τις ευθύνες του για τη διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος.

«Δυστυχώς, όμως, την ευθύνη για την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και πάλι στα νησιά μας φέρει στο σύνολό της η Κυβέρνηση, που έχει αποτύχει παταγωδώς να προστατεύσει τα σύνορα, να επισπεύσει την χορήγηση ασύλου, να εφαρμόσει τη συμφωνία επιστροφής των παράνομων μεταναστών και - κυρίως - να αξιοποιήσει τα κονδύλια της ΕΕ», συμπληρώνει η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της.

Τέλος το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον πρωθυπουργό να αναλάβει ο ίδιος τις ευθύνες τους. «Καλούμε προσωπικά τον κ. Τσίπρα να συναισθανθεί τις ευθύνες του πριν μπει για τα καλά ο χειμώνας και ο νοών νοείτω» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ