Ο σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης σχολιάζει το ντύσιμο της ξανθιάς δασκάλας στην παρέλαση [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης σχολιάζει το ντύσιμο της ξανθιάς δασκάλας στην παρέλαση [εικόνες]

Εντυπωσιακή δασκάλα στην παρέλαση στο Ναύπλιο (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιφιγένεια Γουγουτσά, δασκάλα από το Ναύπλιο, έγινε το θέμα των ημερών στα social media, λόγω των στιλιστικών της επιλογών στην παρέλαση.

Η ξανθιά δασκάλα δέχθηκε κριτική από πολλούς για το ντύσιμο που επέλεξε να κάνει για να παρελάσει συνοδεύοντας τους μαθητές. Για πολλούς θεωρήθηκε απρεπές. Για άλλους υπερβολικό, για άλλους κιτς και για κάποιους άλλους εκτός τόπου και χρόνου.

Η Ιφιγένεια Γουγουτσά φορούσε ένα μαύρο, μίνι, στενό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες και 12ποντες γόβες και άσχετα με το αν άρεσε ή δεν άρεσε το ντύσιμό της, το σίγουρο είναι ότι δεν πέρασε απαρατήρητη. Αντίθετα, τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της, εξ ου και ο όλος ντόρος.

Ο σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης σχολιάζει το ντύσιμο της ξανθιάς δασκάλας στην παρέλαση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η κυρία Γουγουτσά, πάντως, βρήκε έναν υπερασπιστή στο πρόσωπο του σχεδιαστή Γιάννη Τσεκλένη, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι η δασκάλα ήταν ευπρεπώς ντυμένη και ότι κακώς δέχθηκε κριτική.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσεκλένης γράφει:

«Έγραψα κάπου με γνώση, αν μου επιτρέπεται …(τρίτο πρόσωπο ενικού) για την δασκάλα, ότι την βρήκα σωστά ντυμένη …το μήκος του φορέματος είναι μακρύτερο κατά 20 πόντους από τα μίνι των μαθητριών γυμνασίων και λυκείων. Η μπορντούρα με Lyrex δεν το καθιστά βραδινό. Όλες οι παραδοσιακές ενδυμασίες με χρυσοκλωστές είναι κεντημένες. Ελληνοφέρνει αρκετά, τόσο που αν ήταν μακρύτερο θα μπορούσε να είναι Design Zeus+Dione οπότε θα είχε βγει εδώ αντί για εμένα να το υπερασπιστεί η αγαπητή μου φίλη Μαρέβα».

Ο σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης σχολιάζει το ντύσιμο της ξανθιάς δασκάλας στην παρέλαση [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης σχολιάζει το ντύσιμο της ξανθιάς δασκάλας στην παρέλαση [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δασκάλα Ναύπλιο Γιάννης Τσεκλένης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ