Αν δεν έφαγες λαχματζούν από το Feyrouz στην Αιόλου δεν ξέρεις πώς είναι η «πίτσα της Μέσης Ανατολής» - iefimerida.gr

Αν δεν έφαγες λαχματζούν από το Feyrouz στην Αιόλου δεν ξέρεις πώς είναι η «πίτσα της Μέσης Ανατολής»

Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γωνιά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας έχει βάλει στόχο να μας ταξιδέψει στην Aνατολή και να μας συστήσει την μικρή γαστρονομική ιστορία της οικογένειας των ιδιοκτήτων της, που έχει καταβολές από την Αντιόχεια και το Λίβανο, τη Κύπρο και την Κωνσταντινούπολη.

Αν, λοιπόν, θέλετε ένα μικρό διάλειμμα από την δουλειά ή τη βόλτα σας και να απολαύσετε φιλοξενία της οικογενειακής ατμόσφαιρας, στη θαλπωρή της ποιοτικής μουσικής, μα πάνω απ’ όλα, την απόλαυση να τρώει κανείς φρέσκα, χειροποίητα και γεμάτα μεράκι σπιτικά εδέσματα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το χαριτωμένο Feyrouz, που πήρε το όνομά του από την χαρισματική του μαγείρισσα την κυρία Φεïρούζ,που μαζί με το γιο της έχει αποφασίσει να μας μυήσει στα μυστικά της κουζίνας των παιδικών της χρόνων.

Ανακαλύψτε τις γεύσεις του Feyrouz και δείτε φωτογραφίες του μαγαζιού, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Feyrouz
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ