Europa League: Ανοίγει κι άλλες θύρες η ΑΕΚ μετά την τεράστια ζήτηση για το ματς με τη Μίλαν - iefimerida.gr

Europa League: Ανοίγει κι άλλες θύρες η ΑΕΚ μετά την τεράστια ζήτηση για το ματς με τη Μίλαν

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται και σήμερα, Τρίτη 31/10, ο... παροξυσμός στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο για το ματς με τη Μίλαν, την Πέμπτη, για το Europa League.

Η ΠΑΕ το πρωί αποφάσισε να ανοίξει τη θύρα 28 (με τιμή 40 ευρώ) για διάθεση εισιτηρίων μέσω ίντερνετ, καθώς οι άλλες θύρες ήταν sold out. Αξίζει να σημειωθεί πως η θύρα 28 ανοίγει για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τον Μάρτιο του 2015.

Μέχρι στιγμής, έχουν φύγει τουλάχιστον 30.000 «κομμάτια» (χωρίς να υπολογίζονται τα περίπου 10.000 εισιτήρια διαρκείας) και για τον λόγο αυτό σήμερα (31/10) άνοιξε και η θύρα 31 (με τιμή στα 20 ευρώ), ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και για τη θύρα 21 (με τιμή 15 ευρώ), αλλά και σε θύρες στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται, ανάλογα με την κίνηση των πωλήσεων, τις επόμενες ώρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ να ανοίξουν κι άλλες θύρες για το μεγάλο ματς της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μίλαν εισιτήρια Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ