Ο απίστευτος Ελον Μασκ φτιάχνει τούνελ για να αποφεύγουν οι σταρ την κίνηση στο Λος Αντζελες [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο απίστευτος Ελον Μασκ φτιάχνει τούνελ για να αποφεύγουν οι σταρ την κίνηση στο Λος Αντζελες [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ελον Μασκ, εκτός από τη φιλοδοξία να στείλει τους ανθρώπους στο Διάστημα, θέλει να βοηθήσει τους ισχυρούς και πλούσιους του Λος Αντζελες να αποφεύγουν την κίνηση. Πώς; Φτιάχνοντας ένα τούνελ.

Το τούνελ που φτιάχνει η εταιρεία του Μασκ «The Boring Company» μπορεί να έχει προχωρήσει μόνο 150 μέτρα, ωστόσο ο στόχος είναι πολύ φιλόδοξος: Μέσα στον επόμενο χρόνο να εκτείνεται απ' το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Αντζελες στο Route 101, κατά μήκος του 405, ενός απ' τους δρόμους με την περισσότερη κίνηση στις ΗΠΑ.

Picture of The Boring Company LA tunnel taken yesterday pic.twitter.com/TfdVKyXFsJ

Πριν από λίγο καιρό είχε επίσης μοιραστεί φωτογραφίες με τα ασνασέρ που θα κατεβάζουν τα οχήματα στο τούνελ.

Από τα όσα έχουν αποκαλυφθεί έως τώρα, σε πολλά σημεία του δρόμου θα υπάρχουν κάποιες βάσεις για τα αυτοκίνητα, οι οποίες δεν πιάνουν περισσότερο χώρο από ό,τι μια θέση στάθμευσης. Καθώς οι οδηγοί θα κινούνται στο δρόμο θα πηγαίνουν σε αυτές τις θέσεις και εν συνεχεία θα βυθίζονται κάτω από τη γη. Οι βάσεις αυτές θα κινούνται πάνω σε ράγες με ταχύτητα 200 χλμ. την ώρα. Σε όποιο σημείο της διαδρομής επιθυμεί ο οδηγός το αυτοκίνητο θα ξανα-αναδύεται στο δρόμο.

Το επόμενο σχέδιο του Μασκ είναι να συνδέσει τη Νέα Υόρκη με την Ουάσιγκτον μέσω τούνελ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλον Μασκ τούνελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ