Φρίκη στην Ιαπωνία: Η αστυνομία βρήκε 9 διαμελισμένα πτώματα μέσα σε διαμέρισμα - iefimerida.gr

Φρίκη στην Ιαπωνία: Η αστυνομία βρήκε 9 διαμελισμένα πτώματα μέσα σε διαμέρισμα

Φωτογραφία αρχείου: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιαπωνική αστυνομία βρήκε εννιά διαμελισμένα πτώματα, δύο από αυτά αποκεφαλισμένα, σε διαμέρισμα σε μια πόλη κοντά στο Τόκιο, σύμφωνα με όσα μεταδίσουν ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τον ένοικο του διαμερίσματος, έναν άνδρα 27 ετών που φέρεται να ονομάζεται Τακαχίρο Σιραϊσι, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση NHK.

Ερωτηθείς σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο και από το Reuters, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας περιορίστηκε να πει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές διότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επισήμως.

Οι αρχές ερευνούσαν την εξαφάνιση μιας 23χρονης κι εντόπισαν πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα οποία εμφανιζόταν να βαδίζει μαζί με τον 27χρονο. Οδηγήθηκαν έτσι στο διαμέρισμά του, στην πόλη Ζάμα, στη νομαρχία Καναγκάουα, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας, όπου έγινε η μακάβρια ανακάλυψη. Το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo μετέδωσε ότι η νεαρή αγνοούμενη είχε ανεβάσει ένα μήνυμα στο Twitter στο οποίο έλεγε ότι αναζητεί κάποιον που να θέλει να πεθάνει μαζί της.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων δυο κομμένα κεφάλια μέσα σε φορητά ψυγεία που χρησιμοποιεί κανείς για να κάνει πικνίκ μέσα στο διαμέρισμα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι «ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα φορητό ψυγείο σκεπασμένα με άμμο για γάτες».

Η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης για το πόσα πτώματα βρέθηκαν μέσα στο σπίτι. Τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι βρέθηκαν τουλάχιστον εννέα--οκτώ γυναικών και ενός άνδρα.

Οι αρχές επεκτείνουν την έρευνα, ανέφεραν ιαπωνικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιαπωνία δολοφονίες πτώματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ