Καμμένος για το ταξίδι στο Λονδίνο: Εκανα κράτηση με κάρτα, πλήρωσα με μετρητά -Απείλησε με μηνύσεις βουλευτές - iefimerida.gr

Καμμένος για το ταξίδι στο Λονδίνο: Εκανα κράτηση με κάρτα, πλήρωσα με μετρητά -Απείλησε με μηνύσεις βουλευτές

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή αντιπαράθεση με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα είχε ο υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος για το ταξίδι του στο Λονδίνο και την πληρωμή του ξενοδοχείου του εκεί.

Ο Πάνος Καμμένος προειδοποίησε τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ότι αν συνεχίσει να τον λασπώνει θα κινηθεί εναντίον του νομικά, ενώ ανέφερε ότι την όλη υπόθεση παρακολουθεί το τμήμα εκβιαστών της ελληνικής αστυνομίας.

Ο κ. Τσιάρας κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση με την οποία καλούσε τον υπουργό άμυνας να ζητήσει συγγνώμη από τους βουλευτές επειδή είπε ψέματα ότι πλήρωσε το ξενοδοχείο του με την πιστωτική του κάρτα. «Αποδείχτηκε ότι δεν πληρώσατε με την πιστωτική σας κάρτα αλλά με μετρητά, αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο ζήτημα σε σας γιατί ισχυριστήκατε μπροστά σε 300 συνάδελφους και και αυτό αποδείχτηκε λίγο αργότερα ότι ήταν ψέματα. Κάνεις υπουργός δεν έχει το δικαίωμα το βήμα της Βουλής να μην λέει την αλήθεια και να λέει τόσο αυταπόδεικτα ψέματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Άμυνας στην απάντηση ανέφερε με την υπόθεση ασχολείται το τμήμα δίωξης εκβιαστών της ελληνικής αστυνομίας. «Τις επόμενες μέρες θα δείτε συνάδελφους σας, εκδότες και εμπόρους όπλων να εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία, λειτουργώντας ως όργανα εγκληματικών οργανώσεων».

Μάλιστα ο υπουργός άμυνας απείλησε τον κ. Τσιάρα ότι αν δε ζητήσει συγγνώμη θα κινηθεί αστικά εναντίον του με μηνύσεις και αγωγές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι πλήρωσε από την τσέπη του την διαμονή στο ξενοδοχείο και δεν πλήρωσε από λεφτά του ελληνικού Δημοσίου. «Χρέωσα την κάρτα μου στην εταιρεία booking.com, χρέωσα το ξενοδοχείο στην κάρτα μου, σας δίνω τον αριθμό της κάρτας μου σας δίνω και το pin για να μπείτε να δείτε ακριβώς τι έγινε χρεώθηκε. Η κάρτα μου κατατέθηκε στο ξενοδοχείο και στην εξόφληση πλήρωσα με μετρητά. Αυτή την υποκλαπείσα προσωπική απόδειξη χρησιμοποιείται εσείς για να κάνετε κοινοβουλευτικό έλεγχο. Δέχεστε ότι ένας βουλευτής μπορεί να παρακολουθείται στην προσωπική του ζωή από διάφορους τύπους και να υποκλέπτεται η απόδειξη με την οποία πλήρωσε κάτι», απάντησε ο υπουργός Άμυνας.

Ο κ. Τσιάρας στη δευτερολογία του επανέλαβε ότι ο κ. Καμμένος κορόιδεψε το ελληνικό κοινοβούλιο και τον κάλεσε εκ νέου να ζητήσει συγγνώμη. «Λυπάμαι για τους χαρακτηρισμούς που μου αποδώσετε προσωπικά είναι προσφιλή σας τακτική. Η κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ή νομίζετε ότι μπορείτε να κοροϊδεύετε τον οποιονδήποτε, από τα πρακτικά σας διαβάζω είχατε πει πλήρωσα το ξενοδοχείο με την κάρτα μου. Θα ρωτήσω και τους βουλευτές που είναι παρόντες πως μπορούν να δέχονται έναν υπουργό που βγαίνει στη Βουλή και λέει πλήρωσα το λογαριασμό με την κάρτα μου και μετά να διαψεύδεται. Εγώ θα περίμενα να πείτε συγνώμη στην εθνική αντιπροσωπεία αντί να ζητάτε από μένα να ζητήσω συγνώμη», σημείωσε ο κ. Τσιάρας για να απαντήσει ο Πάνος Καμμένος: «Να μην ξύνεστε κ. Τσιάρα στην γλίτσα του τσοπάνη, σήμερα θα έπρεπε να απολογείστε εδώ για τον κ. Αυγενάκη. Έγω όταν πάω με τη γυναίκα μου στο εξωτερικό πληρώνω από την τσέπη μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ