Αλεξάκης, Καραχάλιος στο «τιμόνι» της ΕΒΖ -Το νέο ΔΣ - iefimerida.gr

Αλεξάκης, Καραχάλιος στο «τιμόνι» της ΕΒΖ -Το νέο ΔΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναγιώτης Αλεξάκης αναλαμβάνει πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και διευθύνων σύμβουλος ο Παναγιώτης Καραχάλιος μετά τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Η διοίκηση της ΕΒΖ θα έχει συνάντηση με τον βασικό μέτοχο της ΕΒΖ -εκκαθαριστή των «κόκκινων» δανείων της πρώην ΑΤΕ- και με τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς στις επόμενες ημέρες προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα που αφορούν στην πώληση των θυγατρικών της στη Σερβία.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στο περιθώριο της σημερινής πρώτης συνεδρίασης του νέου ΔΣ της ΕΒΖ, ο διευθύνων σύμβουλος της βιομηχανίας, Παναγιώτης Καραχάλιος, είπε για το θέμα πώλησης των θυγατρικών της ΕΒΖ στη Σερβία:

«Δεν το πιάνουμε καθόλου το συγκεκριμένο θέμα στο σημερινό πρώτο διοικητικό μας συμβούλιο. Δεν γνωρίζουμε, περιμένουμε ενημέρωση. Ακόμη τη Σερβία δεν την αγγίζουμε».

Για το θέμα της χρηματοδότησης της βιομηχανίας και τη ρευστότητά της, ο κ. Καραχάλιος επισήμανε: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω εάν δεν καταλήξουμε σε κάποιες συζητήσεις (σσ. το πλαίσιο είναι ασφυκτικό) όπως σε όλα τα σπίτια στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή».

Απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση για τους τευτλοπαραγωγούς, οι οποίοι εσχάτως δηλώνουν ανήσυχοι σε σχέση με το αν θα πληρωθούν για τις ποσότητες προϊόντος που παραδίδουν στα εργοστάσια της ΕΒΖ, ο κ. Καραχάλιος σημείωσε:

«Να μην είναι κανένας ανήσυχος. Όλα θα κυλήσουν ομαλά και καλά και οι τευτλοπαραγωγοί μπορούν να είναι ήσυχοι και ήρεμοι ότι θα κάνουν καλές γιορτές».

Η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής:

Εκτελεστικά Μέλη

  • Πρόεδρος, Παναγιώτης Αλεξάκης,
  • Διευθύνων Σύμβουλος , Παναγιώτης Καραχάλιος
  • Εκτελεστικό Μέλος, Ιωάννης Νενεδάκης

Μη Εκτελεστικά Μέλη

  • Μέλος Νικόλας Παπαϊωάννου
  • Μέλος Πατούχα Κωστούλα 

Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη

  • Αντιπρόεδρος, Στέλλα Καραγιάννη
  • Μέλος, Γεράσιμος Τσιαπάρας
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΒΖ Αλεξάκης Καραχάλιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ