Αρίθα Φράνκλιν και Στίβι Γουόντερ θα τραγουδήσουν στην κηδεία της Χιούστον - iefimerida.gr

Αρίθα Φράνκλιν και Στίβι Γουόντερ θα τραγουδήσουν στην κηδεία της Χιούστον

Αρίθα Φράνκλιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πνευματική μητέρα της αδικοχαμένης Γουίτνεϊ Χιούστον, Αρίθα Φράνκλιν και ο Στίβι Γουόντερ θα τραγουδήσουν στην κηδεία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο αύριο στο Νιούαρκ, στην εκκλησία που πήγαινε ως παιδί και από όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειάς της, στη κηδεία έχουν προσκληθεί ο πρώην σύζυγός της Γουίντεϊ, Μπόμπι Μπράουν, ο Κέβιν Κόστνερ και η Όπρα Γουίνφρι, ενώ επικήδειο λόγο θα βγάλει ο μέντοράς της, Κλάιβ Ντέιβις.

Το Σάββατο, όλοι οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία θα παραμείνουν κλειστοί, ενώ όσοι δεν έχουν πρόσκληση δεν θα μπορέσουν να πλησιάσουν, σύμφωνα με την αστυνομία. Ωστόσο, οι θαυμαστές της 48χρονης τραγουδίστριας, θα μπορέσουν να της πουν το τελευταίο αντίο μέσω διαδικτύου, καθώς η κηδεία της θα μεταδοθεί από ιστότοπο ειδησεογραφικού πρακτορείου.

Η Χιούστον άφησε την τελευταία της πνοή το περασμένο Σάββατο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς, λίγες ώρες πριν από την εμφάνιση της σε πάρτι για τα Grammy. Η αιτία του θανάτου της παραμένει άγνωστη, τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ