Επίσημο: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μάνταλος -Εκτός γηπέδων 5-6 μήνες ο αρχηγός της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Επίσημο: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μάνταλος -Εκτός γηπέδων 5-6 μήνες ο αρχηγός της ΑΕΚ

Ο Μάνταλος στο φορείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαιώθηκε η ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο του Πέτρου Μάνταλο και η ΑΕΚ χάνει τον αρχηγό της για το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Πέτρος Μάνταλος, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης επιβεβαίωσε την αρχική ιατρική διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου».

Ο σοβαρός τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου αποτελεί και σημαντικό πλήγμα για την Εθνική ομάδα, που στις 9 και 12 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Κροατία σε αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μάνταλος στέκεται εξαιρετικά άτυχος. Είχε υποστεί ρήξη χιαστού και στο δεξί γόνατο τον Μάρτιο του 2015, στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Είχε επιστρέψει στα γήπεδα τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, όταν μπήκε αλλαγή στο 78' στο νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ