Οι τζιχαντιστές απειλούν ανοιχτά τον πρίγκιπα Τζορτζ - iefimerida.gr

Οι τζιχαντιστές απειλούν ανοιχτά τον πρίγκιπα Τζορτζ

Τζιχαντιστές απειλούν τον πρίγκιπα Τζορτζ /Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πρίγκιπα Τζορτζ φαίνεται να απειλούν οι τζιχαντιστές.

Η απειλή έχει δημοσιευτεί στο application των τζιχαντιστών, το Telegram: Μια παλαιότερη φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα από την πρώτη ημέρα στον παιδικό με το μήνυμα «ούτε η βασιλική οικογένεια θα μείνει ήσυχη». «Το σχολείο ξεκινά νωρίς», γράφει ακόμη, ενώ αναγράφουν και τη διεύθυνση του σχολείου όπου φοιτά ο τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Οι τζιχαντιστές απειλούν ανοιχτά τον πρίγκιπα Τζορτζ  | iefimerida.gr 0

Υπάρχει επίσης μια φράση στα αραβικά, από τραγούδι των τζιχαντιστών. «Όταν ο πόλεμος έρχεται με τη μελωδία των σφαιρών, κατερχόμαστε με δυσπιστία και απαιτούμε εκδίκηση».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές απειλούν μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας καθώς στο στόχαστρό τους, πριν λίγο καιρό, είχε μπει ο πρίγκιπας Χάρι. Ενα βίντεο που είχε δημοσιευτεί καλούσε τον Χάρι να τους πολεμήσει: «Γιατί δεν έρχεσαι εδώ να μας πολεμήσεις αν είσαι αρκετά άνδρας, ώστε να στείλουμε εσένα και τα Απάτσι σου στην κόλαση».

Οι τζιχαντιστές απειλούν ανοιχτά τον πρίγκιπα Τζορτζ  | iefimerida.gr 1
Οι τζιχαντιστές απειλούν ανοιχτά τον πρίγκιπα Τζορτζ  | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρίγκιπας Τζορτζ τζιχαντιστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ