Κίνα: 14χρονο μοντέλο από τη Ρωσία πέθανε μετά από εξαντλητική επίδειξη μόδας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κίνα: 14χρονο μοντέλο από τη Ρωσία πέθανε μετά από εξαντλητική επίδειξη μόδας [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο από εξάντληση μετά από μια μαραθώνια επίδειξη μόδας διάρκειας 12 ωρών (!) βρήκε μια έφηβη Ρωσίδα μοντέλο στην Κίνα.

Η 14χρονη Βλάντα Ντζιούμπα ανέβασε πυρετό εν αναμονή της επόμενης εμφάνισής της και κατέρρευσε λίγο πριν βγει στην πασαρέλα στη Σαγκάη.

Στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ότι το κορίτσι έπασχε από χρόνια μηνιγγίτιδα και σοβαρή εξάντληση. Παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση για δύο 24ωρα, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Κίνα: 14χρονο μοντέλο από τη Ρωσία πέθανε μετά από εξαντλητική επίδειξη μόδας [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

H Βλάντα Ντζιούμπα θα γινόταν 15 ετών στις 15 Νοεμβρίου (Φωτογραφία: Οξάνα Ντζιούμπα)

Δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου αναφέρουν ότι η 14χρονη «φοβόταν πολύ» να ζητήσει ιατρική βοήθεια, εργαζόταν πολύ περισσότερο από τις τρεις ώρες εβδομαδιαίως που ανέφερε το συμβόλαιό της με ένα επώνυμο κινεζικό πρακτορείο μοντέλων και δεν μπορούσε να πάει στο νοσοκομείο για περίθαλψη επειδή δεν είχε ιατρική ασφάλιση.

Κίνα: 14χρονο μοντέλο από τη Ρωσία πέθανε μετά από εξαντλητική επίδειξη μόδας [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Η μητέρα της κοπέλας, Οξάνα Ντζιούμπα, δεν πρόλαβε να πάει να τη δει πριν καταλήξει, λόγω προβλημάτων με τη θεώρηση της ταξιδιωτικής βίζας της.

«Μου τηλεφωνούσε κι έλεγε “μαμά, είμαι τόσο κουρασμένη. Θέλω τόσο πολύ να κοιμηθώ.” Εγώ δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Την έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο και την εκλιπαρούσα να πάει στο νοσοκομείο», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα.

Η οικογένεια της 14χρονης απευθύνθηκε επίσημα στις ρωσικές κρατικές υπηρεσίες, ζητώντας τη διαμεσολάβησή τους για να εξακριβωθεί ποιος ευθύνεται για το θάνατο του παιδιού τους.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ