Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο προσπαθεί να προσγειωθεί αλλά ξανα-απογειώνεται, λόγω των ανέμων [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο προσπαθεί να προσγειωθεί αλλά ξανα-απογειώνεται, λόγω των ανέμων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από την απίστευτη προσπάθεια που κατέβαλε το πλήρωμα ενός αεροπλάνου για προσγείωση εν μέσω ισχυρών ανέμων.

Το βίντεο τράβηξε ο εικονολήπτης Michael Hufnagl και σε αυτό φαίνεται η στιγμή που το αεροσκάφος της Enter Air που είχε ως προορισμό το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας επιχειρεί να προσγειωθεί, το μόνο που καταφέρνει όμως είναι απλά να αγγίξει με τη μία ρόδα τον διάδρομο προσγείωσης αφού προηγουμένως λάβει μία επικίνδυνη κλίση λόγω των ισχυρών ανέμων, και να απογειωθεί απευθείας για άλλο προορισμό.

Η αποτυχημένη προσγείωση ήταν αποτέλεσμα της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει την κεντρική Ευρώπη τις τελευταίες μέρες. Αμέσως μετά το αεροπλάνο της Enter Air κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης όπου τελικά προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ