Η γυναίκα που έγινε μοντέλο στα 95 της και συγκλονίζει με το στιλ της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γυναίκα που έγινε μοντέλο στα 95 της και συγκλονίζει με το στιλ της [εικόνες]

Instagram/park_wien
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα δείχνουν πως οι γυναίκες άνω των 50, τελευταία, κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στη βιομηχανία της μόδας.

Πρόσφατα, η Lauren Hatton έγινε εξώφυλλο για τη Vogue στα 70 της και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο σε ηλικία εξώφυλλο της βίβλου της μόδας. Eπιπλέον, η Mέι Μασκ, στα 69 της, έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας της Cover Girl ενώ ποιος μπορεί να ξεχάσει την 79χρονη Τζέιν Φόντα και την 72χρονη Έλεν Μίρεν που, πριν από λίγο καιρό, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί;

Παράλληλα, δεκάδες γυναίκες τρίτης ηλικίας, αυτή τη στιγμή μεσουρανούν στο Instagram. H 64χρονη fashion blogger Lyn Slate ή Accidental Icon, όπως είναι ευρέως γνωστή, το 61χρονο μοντέλο Yazemmenah Rossi με τα λευκά, μακριά μαλλιά, η χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση της Iris Apfel, του 93χρονου (!) fashion icon με τα στρογγυλά κοκάλινα γυαλιά-σήμα κατατεθέν, είναι μόνο μερικές από τις περιπτώσεις γυναικών που αποδεικνύουν ότι το στιλ και η ομορφιά δεν έχουν ηλικία.

Ακόμα ένα ζωντανό παράδειγμα, το οποίο ανακαλύψαμε πρόσφατα, είναι και η Erni Stollberg. Πρόκειται για μια 95χρονη που ντύνεται με πολύ κέφι και στιλ. Όχι συμβατικό στιλ, αλλά στιλ που σε κάνει να κοιτάξεις δύο φορές. Στιλ που εξάπτει την περιέργεια, που δίνει έμπνευση, που φωνάζει αυτοπεποίθηση.

Το υπέροχο στιλ της Erni Stollberg μέσα από φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στιλ μόδα ERNI STOLLBERG
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ