Ποτάμι για τα επεισόδια στη Σαντορίνη: Οχι σε μαθήματα πατριδοκαπηλίας και μισαλλοδοξίας - iefimerida.gr

Ποτάμι για τα επεισόδια στη Σαντορίνη: Οχι σε μαθήματα πατριδοκαπηλίας και μισαλλοδοξίας

Το Ποτάμι καταδίκασε τα επεισόδια στη Σαντορίνη (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ποτάμι καταδίκασε με απερίφραστο τρόπο τα επεισόδια που προκάλεσαν Χρυσαυγίτες το Σάββατο στη Σαντορίνη που προκάλεσαν τη ματαίωση της παρέλασης, επειδή η σημαιοφόρος ήταν από την Αλβανία.

«Αυτό που κατάφεραν οι ανεγκέφαλοι και δήθεν ''πατριώτες'' είναι να ματαιώσουν μια εκδήλωση μνήμης και τιμής ηρωικών στιγμών του έθνους, για τις οποίες ''κόπτονται''... Η πατριδοκαπηλία και η μισαλλοδοξία κάθε εθνικιστικής και ακροδεξιάς ομάδας εντός και εκτός της Βουλής, δεν έχει καμία θέση στην ελληνική κοινωνία, πόσο μάλλον στα ελληνικά σχολεία», αναφέρει σε ανακοίνωση το Ποτάμι.

«Από την άλλη, η Πολιτεία πρέπει να προστατεύει το δικαίωμα όλων των παιδιών που μετέρχονται της ελληνικής παιδείας στα ελληνικά σχολεία, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας και εθνικότητας να τιμούν τα σύμβολα της χώρας. Χωρίς ενοχή αλλά και χωρίς ανοχή», σημειώνει ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι παρέλαση Χρυσαυγίτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ