Προαιρετική η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την επόμενη Κυριακή - iefimerida.gr

Προαιρετική η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την επόμενη Κυριακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προαιρετική και όχι υποχρεωτική είναι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων του νομού Θεσσαλονίκης την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου που ξεκινά την προσεχή Τετάρτη.

Η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, όπως έχουν γνωστοποιήσει οι Εμπορικοί Σύλλογοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης ξεκινά την 1η Νοεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει για δέκα ημέρες, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013.

Στη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Τόσο από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης όσο και της Αθήνας σημειώνεται ότι το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που θα λειτουργήσουν την επιχείρησή τους στις 5/11 είναι από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ