Σταμάτης σε Σαμαρά: «Αυτό δεν ήταν διαγραφές, ήταν διάσπαση» - iefimerida.gr

Σταμάτης σε Σαμαρά: «Αυτό δεν ήταν διαγραφές, ήταν διάσπαση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό που έγινε το βράδυ της Κυριακής δεν ήταν διαγραφή βουλευτών ήταν η διάσπαση ενός ιστορικού κόμματος. Ετσι σχολίασε ο διαγραμμένος από τη Νέα Δημοκρατίας βουλευτής Αιτωλοακαρανίας Δημήτρης Σταμάτης την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να απομακρύνει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτεσυης όσους καταψήφισαν το νέο μνημόνιο.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, μιλώντας στο Αχελώος tv, επισημαίνοντας ότι ένας αρχηγός πρέπει να ενώνει το κόμμα του για να μπορέσει να ενώσει και τους Ελληνες είπε ότι οι διαγραφέντες βουλευτές παραμένουν Ν.Δ. και περιμένουν από την ηγεσία σύντομα να ανακαλέσει τις διαγραφές και συμπλήρωσε ότι οι Βουλευτές διαθέτουν την στήριξη του κόμματος και της βάσης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε έκκληση στον πρόεδρο και στα ηγετικά στελέχη του κόμματος να κάνουν το πρώτο βήμα για να μπορέσει η Ν.Δ. να οδεύσει στις εκλογές ενωμένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ