Παριζιάνικο φθινοπωρινό στιλ! Αυτά είναι τα κομμάτια-κλειδιά για να το υιοθετήσεις - iefimerida.gr

Παριζιάνικο φθινοπωρινό στιλ! Αυτά είναι τα κομμάτια-κλειδιά για να το υιοθετήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κομψότητα και το στυλ μοιάζουν να είναι πραγματικά μέσα στο αίμα των Γαλλίδων.

Ίσως επειδή προτιμούν να επιλέγουν κλασικές γραμμές και χρώματα, απλά αλλά διαχρονικά κομμάτια και να κρατάνε το ντύσιμό τους σε μίνιμαλ τόνους.

Πάντα όμως καταφέρνουν και είναι αβάσταχτα chic μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο look τους και μας κάνουν να παραληρούμε. Υπάρχουν μερικά κομμάτια-κλειδιά ανάμεσα στα αγαπημένα τους, για πολλούς fashion κλισέ, που βλέπει κανείς πχ σε αμέτρητες ταινίες και φωτογραφίες της Brigitte Bardot.

Για εμάς είναι ο καλύτερος τρόπος να τις μιμηθούμε και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο αστείρευτης ομορφιάς παριζιάνικο στυλ. Πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ all time classic, αναγνωριστικά τους και που κάποια από αυτά υπάρχουν σίγουρα και στη δική σου ντουλάπα. Αν όχι είναι καιρός να τα εντάξεις στην wish list σου και να τα αποκτήσεις, μιας και τα περισσότερα βρίσκονται φέτος ανάμεσα στις τοπ τάσεις της σεζόν.

Τα κομμάτια-κλειδιά για να υιοθετήσετε το φθινοπωρινό στιλ των Γαλλίδων, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ