Χαμός στο Instagram με φωτογραφία μωρού με λιμαρισμένα νύχια [εικόνα] - iefimerida.gr

Χαμός στο Instagram με φωτογραφία μωρού με λιμαρισμένα νύχια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram και δείχνει ένα μωρό με μακριά λιμαρισμένα νύχια.

Η ασυνήθιστη εικόνα δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό Daily_earthpix, που συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες από τη φύση και τα ζώα, ρωτώντας τους ακόλουθους: «Χαριτωμένο ή όχι;».

Τα νύχια στο μικροσκοπικό χέρι ήταν τόσο άψογα που έμοιαζαν να έχουν λιμαριστεί ενώ η γυαλιστερή τους όψη προδίδει πως ίσως να έχει χρησιμοποιηθεί και διαφανές μανό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Earth / Nature / Animals (@daily_earthpix) στις Οκτ 24, 2017, 9:40πμ PDT


Πάνω από 34.000 άνθρωποι έκαναν like στην εικόνα, αλλά κανένας από τους σχολιαστές δεν συμφώνησε πως ήταν χαριτωμένη.

Δεκάδες ήταν αυτοί που προειδοποίησαν πως ήταν επικίνδυνο για το μωρό γιατί θα μπορούσε πολύ εύκολα να γρατσουνίσει το λεπτό δέρμα του.

Κι ενώ πολλοί ασχολήθηκαν με την ασφάλεια, άλλοι απλώς τρομοκρατήθηκαν με την όψη τους, περιγράφοντας τα νύχια ως «φρικιαστικά άσχημα» και πως μοιάζουν με «νύχια γάτας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μωρό νύχια instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ