Παίκτρια του Nomads δέχθηκε πρόταση γάμου -Ποιά ήταν η απάντησή της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Παίκτρια του Nomads δέχθηκε πρόταση γάμου -Ποιά ήταν η απάντησή της [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oσο πιο ευχάριστη θα μπορούσε ήταν η αποχώρηση από το παιχνίδι για την Ευαγγελία Πλατανιώτη η οποία έφυγε από το Nomads. Aυτό γιατί μόλις λίγη ώρα νωρίτερα την περίμενε ίσως η πιο ευχάριστη έκπληξη της ζωής της.

Σημειώνεται πως η νεαρή Ολυμπιονίκης μονομάχησε απέναντι στην Όλγα Πηλιάκη και με δύο ήττες ήταν αυτή που κλήθηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το έχω ζήσει όλο αυτό. Κι ας φεύγω, είναι η πιο όμορφη μέρα μου στο παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκα, φεύγω με εμπειρίες, ήταν ένα σχολείο για μένα, ξεπέρασα τον εαυτό μου πολλές φορές. Είμαι πολύ χαρούμενη που γυρνάω πίσω. Η ζωή είναι εκεί έξω, εδώ είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το ζούμε, να το ζήσετε όλοι», ήταν τα πρώτα λόγια της μετά την έκβαση του αποτελέσματος.

Ωστόσο, όπως ήδη προαναφέραμε, λίγο πριν τον αγώνα απέναντι στην Ολγα Πηλιάκη, την περίμενε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ο σύντροφός της, της είχε αποστείλει ένα γράμμα και μέσα σε ένα κουτί την περίμενε μια ιδιαίτερη έκπληξη, ζητώντας της να γίνει η γυναίκα της ζωής του και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έκπληκτη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη ενώ συμπλήρωσε πως και εκείνη έχει σκεφτεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί του, έτσι είπε το πολυπόθητο «ναι».

Ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ευαγγελίας είναι ο 26χρονος πολίστας Άγγελος Βλαχόπουλος, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και οι δυο τους είναι αχώριστοι.

At the best place(of eger) with my nomad! #youandme #mycity #eger #enjoying #fun #food #nomad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Vlachopoulos (@aggelosvlachopoulos) στις Σεπ 8, 2017, 8:08πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Vlachopoulos (@aggelosvlachopoulos) στις Σεπ 7, 2017, 10:30πμ PDT

#worldchampionship #together #waterpolo #synchro #moments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Vlachopoulos (@aggelosvlachopoulos) στις Ιούλ 21, 2017, 1:00μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόταση γάμου αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ