Δεν αναβάλλεται το Τζιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Δεν αναβάλλεται το Τζιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην Ισπανία τέθηκε θέμα πραγματοποίησης του αγώνα της Τζιρόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για την Primera Division.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Τζιρόνα αλλά και η δήμαρχος της ίδιας πόλης που αναμένεται να υποδεχθούν την ομάδα της Μαδρίτης, θέλησαν να δηλώσουν πως ο αγώνας δεν πρόκειται να ανβληθεί.

Μιλώντας στα ΜΜΕ υποστήριξαν ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί η πραγματοποίηση του αγώνα από το θέμα της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, δίνοντας και τις απαραίτητες εγγυήσεις.

«Στην Τζιρόνα, όπως και σε όλη την Καταλονία είμαστε πολιτισμένοι και υπεύθυνοι άνθρωποι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ανησυχείς κανείς για κάτι. Είναι πραγματικά γελοία τα όσα λέγονται. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι», σημείωσε η Μάρτα Μαδρένας, δήμαρχος της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζιρόνα Ρεάλ Μαδρίτης Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ