Η έξυπνη απάντηση ενός άντρα που καταρρίπτει κάθε επιχείρημα κατά των αμβλώσεων - iefimerida.gr

Η έξυπνη απάντηση ενός άντρα που καταρρίπτει κάθε επιχείρημα κατά των αμβλώσεων

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απλό ερώτημα που, αυτομάτως, δίνει απάντηση σε όσους θεωρούν ότι η έκτρωση είναι μια ανήθικη πράξη.

Η έκτρωση είναι αναφαίρετο δίκαιωμα κάθε γυναίκας, αλλά, παρόλα αυτά παραμένει ένα θέμα που διχάζει, τόσο σε ηθικό όσο και σε θρησκευτικό επίπεδο. Αποτέλεσμα; Συνεχίζει να αντιμετωπίζεται με προκατάληψη και καχυποψία. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Στην Αμερική, ο γυναικείος (και όχι μόνο) πληθυσμός είναι έξαλλος με τις προσπάθειες του Προέδρου Τραμπ να περιορίσει τις μεθόδους αντισύλληψης, αλλά και οργανισμούς που όπως τον Planned Parenthood που, μεταξύ άλλων, στηρίζει τις γυναίκες που επιθυμούν να διακόψουν την κύηση.

Ο συγγραφέας Patrick S. Tomlinson, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, εξέφρασε το πιο έξυπνο και ολοκληρωμένο επιχείρημα απέναντι σε όποιον είναι ενάντια στο δικαίωμα μιας γυναίκας στην αντισύλληψη και στην έκτρωση.

Η έξυπνη απάντηση ενός άντρα που καταρρίπτει κάθε επιχείρημα κατά των αμβλώσεων, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αμβλώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ