Μια Ελληνίδα έγκυος δείχνει την έξι μηνών κοιλιά της και εξηγεί γιατί είναι τόσο μικρή [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια Ελληνίδα έγκυος δείχνει την έξι μηνών κοιλιά της και εξηγεί γιατί είναι τόσο μικρή [εικόνες]

Instagram/Υiota
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια έγκυος που, με την περίπτωση της, δείχνει ότι το να έχεις μικρή -και όχι τεραστίων διαστάσεων φουσκωμένη- κοιλιά, κατά την περίοδο εγκυμοσύνης, δεν σημαίνει ότι δεν είσαι φυσιολογική!

Η Yiota Kouzoukas είναι μια Ελληνίδα που ζει στην Αυστραλία (αλλά περνάει τα καλοκαίρια της στην Ελλάδα). Χάρη στην ιδιότητα της (είναι συνιδιοκτήτρια του Sabo skirt, ενός brand με μεγάλη απήχηση), έχει τεράστιο κοινό στο Instagram και για την ακρίβεια περισσότερους από 210.000 followers.

H Yiota η οποία είναι 29 χρονών και αυτή την περίοδο διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μόνο που δε μοιάζει με τη συνηθισμένη έγκυο που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Όπως εξηγεί και στο πρόσφατο Instagram ποστ της, έχει διαγνωσθεί με μια πάθηση που κάνει την κοιλιά της να μεγαλώνει προς τα μέσα.

Δες την Ελληνίδα έγκυο και διάβασε την ιστορία της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ