Viral: Γυναίκα ουρεί όρθια σε γεμάτες ανδρικές τουαλέτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Viral: Γυναίκα ουρεί όρθια σε γεμάτες ανδρικές τουαλέτες [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram/ BillyCorben
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη της θέλησε να κάνει μια γυναίκα σε ένα παιχνίδι των Miami Dolphins αλλά η ουρά στις γυναικείες τουαλέτες ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να περιμένει και αποφάσισε να πάει στις ανδρικές.

Το παράξενο βίντεο δείχνει μια ξανθιά γυναίκα να στέκεται όρθια μπροστά σε έναν ουρητήρα στην προσπάθειά της να ανακουφιστεί, ενώ περιτριγυρίζεται από άνδρες που την επευφημούν κατά τη διάρκεια του αγώνα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Με μια μπίρα στο ένα χέρι και το άλλο στον τοίχο για ισορροπία, η γυναίκα σκύβει προς την τουαλέτα με το σορτσάκι της κατεβασμένο στα γόνατα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billy Corben (@billycorben) στις Οκτ 23, 2017, 4:52μμ PDT

Το βίντεο γυρίστηκε την Κυριακή στο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι, στον αγώνα των Dolphins εναντίον των New York Jets.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ανέβασαν το συγκεκριμένο βίντεο στο λογαριασμό τους στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Μπίλι Κόρμπεν, που έχει σχεδόν 15.000 οπαδούς. Ο ίδιος μιλώντας για το βίντεο είπε: «Γυναίκα από το Μαϊάμι ουρεί στις ανδρικές τουαλέτες στο παιχνίδι Dolphins-Jets στο Hard Rock Stadium επειδή έτσι είναι στο.. Μαϊάμι».

Η γυναίκα, που φαίνεται να φορά ένα ροζ μπλουζάκι με το σορτς να έχει πέσει στα γόνατά της, ανακουφίζεται ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει κρατώντας στο ένα της χέρι ένα ποτήρι μπίρα.

Οι άνδρες πάντως στις τουαλέτες δεν φαίνονται να ενοχλούνται από την παρουσία της με κάποιον μάλιστα να την επευφημεί κιόλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανδρικές τουαλέτες Μαϊάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ