H σύντροφος του Χάρη Χριστόπουλου φωτογραφίζεται με και χωρίς μακιγιάζ [εικόνες] - iefimerida.gr

H σύντροφος του Χάρη Χριστόπουλου φωτογραφίζεται με και χωρίς μακιγιάζ [εικόνες]

Instagram/anabrand
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Anita Brandhuber εργάζεται ως επαγγελματίας makeup artist και όπως βλέπετε στη φωτογραφία είναι μια κούκλα. Η σύντροφος του Χάρη Χριστόπουλου θέλησε να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα για τη δύναμη του μακιγιάζ.

Ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες της, η Anita Brandhuber θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς φίλους της τη δύναμη του μακιγιάζ και το πόσο πολύ μπορεί να μεταμορφώσει μια γυναίκα.

Η γνωστή make up artist μάλιστα τονίζει στο προφίλ της στο Instagram πως ένα καλό μακιγιάζ σε συνδυασμό με το photoshop που διαθέτουν πλέον όλα τα κινητά τηλέφωνα, έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν μια φωτογραφία στο μέγιστο βαθμό.

Η Anita δημοσίευσε λοιπόν τρεις φωτογραφίες, στη μία όπου είναι μακιγιαρισμένη, στην άλλη όπου είναι μακιγιαρισμένη και έχει υποστεί photoshop και στη τρίτη όπου είναι εντελώς άβαφη!

Δείτε τις φωτογραφίες της συντρόφου του Χάρη Χριστόπουλου με και χωρίς μακιγιάζ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ