Δείτε σε βίντεο την «μάχη» Τσίπρα-Θεοδωράκη για τα fake news [βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε σε βίντεο την «μάχη» Τσίπρα-Θεοδωράκη για τα fake news [βίντεο]

Στη Βουλή η κόντρα για τα fake news / INTIMENEWS: ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καταφέρθηκε εναντίον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στη συζήτηση στη Βουλή για την αναβάθμιση των F16, κατηγορώντας «τα Μέσα της διαπλοκής», όπως είπε, ότι παράγουν fake news με στόχο να πλήξουν την κυβέρνηση.

«Προφανώς από εκεί ενημερώνεστε κι εσείς» είπε απευθυνόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη που είχε καταθέσει την ερώτηση για τα εξοπλιστικά στην «Ώρα του πρωθυπουργού».

«Μη μιλάτε εσείς για fake news», του απάντησε ο πρόεδρος του Ποταμιού. «Ο όρος εφευρέθηκε για τις ειδήσεις που κατασκευάζατε εσείς για τους αντιπάλους σας», συνέχισε, «και τώρα που το τέρας που εκθρέψατε αυτονομήθηκε, νιώθετε μια πίκρα, δικαιολογημένη ίσως, και οφείλετε να κάνετε την αυτοκριτική σας».

«Τα fake news», πρόσθεσε, «είναι μια υπόθεση που ξεκίνησε από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ». Το γάντι σήκωσε λίγο μετά ο πρωθυπουργός, κάνοντας πλέον λόγο για «συγκροτήματα fake news» που στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις και βάφτιζαν φιλολαϊκές τις πιο άγριες πολιτικές λιτότητας και «τώρα ανακαλύπτουν πανούκλα και χολέρα».

Στη διάρκεια της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη παρενέβη ο Τέρενς Κουίκ απο τα υπουργικά έδρανα, φωνάζοντας -σύμφωνα με αυτήκοες μάρτυρες- «θα τα πούμε έξω, κακομοίρη», φράση που ανάγκασε τον κ. Θεοδωράκη να σχολιάσει ότι αυτά μέχρι τώρα τα άκουγαν οι βουλευτές μόνο από τη Χρυσή Αυγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ